loading...
انجمن صنایع غذایی پیام نور سنندج
mohsen021 بازدید : 272 شنبه 23 آذر 1392 نظرات (0)

پروتئین گوشت:

الف ) میوفیبریلی (50 –55% )پروتئینهای گوشت را تشکیل می دهند.

ب) سارکوپلاسمی ( 30 – 35% )

ج) پیوندی یا استرما ( 15 – 20% )

 

پروتئینهای میوفیبریلی

1.میوزین ( پروتئین اصلی سازنده میوفیبریل است.) از دو زنجیره سنگین و چهار زنجیره سبک درست شده .


admin بازدید : 157 جمعه 15 آذر 1392 نظرات (0)

به گزارش فودنا ، صنایع غذایی گلها تولید کننده انواع نمک تصفیه و تبلور مجدد یددار، ادویه جات و چاشنی‌ها، انواع آرد و پودر کیک، انواع حبوبات و غلات، خشکبار و سبزیجات خشک‌، پودرهای ژله و مکمل های غذایی و‌... این بار سوپ میمه آماده عدس را روانه بازار کرد.

کارخانه محصولات غذایی گلها از سال 1318 خورشیدی فعالیت خود را بصورت کاملاً سنتی در زمینه ادویه جات آغاز کرد و در سال 1345 توسط حاج عبدالرضا کریمی تفرشی (نسل دوم) با تولید و بسته‌بندی نمک و ادویه‌جات برای اولین بار در ایران اقدام به ارائه این محصول صددرصد سنتی به روش امروزی (بسته بندی شده) نمود و سپس در طی سالیان با توسعه فضای سالن‌های تولید و انبارها و افزایش دستگاه‌ها و ماشین آلات مدرن اقدام به اخذ پروانه‌های ساخت مختلف کرده است. و در حال حاضر در زمینه انواع نمک تصفیه و تبلور مجدد یددار، ادویه جات و چاشنی‌ها، انواع آرد و پودر کیک، انواع حبوبات و غلات، خشکبار و سبزیجات خشک‌، پودرهای ژله و مکمل های غذایی و‌... فعالیت دارد.
این محصولات در بسته بندی‌های متنوع (سلفون‌، جعبه‌،OPP ، قوطی های پلاستیکی و فلزی‌، ظروف PET و ...‌)  و در اوزان مختلف در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد.

شایان ذکر است محصولات غذائی گلها دارای انواع مجوزهای قانونی تولید و استاندارد‌های ملی و بین‌المللی می‌باشد و از افتخارات این مجموعه افزایش روزافزون کیفیت و کمیت محصولات به موازات یکدیگر می‌باشد.

تلفن: 4-66252490

http://www.golhaco.ir

admin بازدید : 121 پنجشنبه 14 شهریور 1392 نظرات (0)

محققان انگلیسی با انجام تحقیقاتی موفق به تهیه دستورالعمل با کیفیت ترین بستنی شدند.

 

«سیمون مور» از اساتید دانشگاه متروپولیتن لندن با هدف تهیه با کیفیت ترین بستنی، مطالعه ای را با مشارکت یک هزار شهروند انگلیسی انجام داد.

آب شدن و ریختن بستنی اصلی ترین نگرانی افراد محسوب می شود؛ بر اساس مطالعه صورت گرفته حدود 68 درصد افراد آب شدن سریع بستنی را اصلی ترین مشکل می دانند و 18 درصد نیز فرو رفتن قطعه شکلات روی بستنی در چشم را مشکل دیگر عنوان می کنند!

همچنین 28 درصد پاسخگویان افزودن بین 35 تا 50 درصد شکلات به بستنی را باعث بهبود طعم آن عنوان کرده اند.

محققان با استفاده از این اطلاعات، مدعی یافتن فرمول تازه ای برای تهیه با کیفیت ترین بستنی شده اند که بر این اساس، زاویه مناسب برای قرار دادن قطعه شکلات در قله بستنی زاویه 45 درجه است که به حفظ ساختار بستنی نیز کمک می کند.

بهترین دما برای بستنی 15- درجه سانتیگراد است که این دما باعث اذیت شدن دندان ها نشده و در عین حال از سرمای کافی برای آب نشدن سریع بستنی برخوردار است. افزودن 35 درصد به شکلات نیز به بهبود طعم بستنی کمک شایانی می کند.

admin بازدید : 146 پنجشنبه 14 شهریور 1392 نظرات (0)

هتر است از غذاهایی که ارزش غذایی ندارند بپرهیزید،غذاهایی که فقط باعث چاقی شما میشوند، نه تنها حافظه شما را تقویت نمی کنند بلکه کلسترول خونتان را نیز بالا می برند .

بهتر است از غذاهایی که ارزش غذایی ندارند بپرهیزید،غذاهایی که فقط باعث چاقی شما میشوند، نه تنها حافظه شما را تقویت نمی کنند بلکه کلسترول خونتان را نیز بالا می برند .
 
این ده ماده غذایی به ترتیب زیر می باشد :
 

admin بازدید : 128 پنجشنبه 14 شهریور 1392 نظرات (0)

نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد، کاکائو برای حفظ سلامت مفید است.

به نقل از روزنامه خراسان ؛ بعضی افراد از خوردن شکلات امتناع می کنند زیرا می پندارند که این ماده غذایی ناسالم و چاق کننده است در حالی که شکری که به آن افزوده می شود، مضر است. پودر کاکائو که از دانه کاکائو به دست می آید، بسیار مغذی است.

کاکائو و شکلات تلخ سرشار از منیزیم ماده معدنی است که برای حفظ سلامت قلب و بیش از ۵۰۰ عملکرد بدن از جمله عملکرد عضله ضروری است.

مصرف شکلات تلخ حاوی کاکائو، خطر بروز حمله قلبی را کاهش می دهد.

گیاه کاکائو حاوی ماده مغذی به نام «پروآنتوسیانین» است. این فیتونوترینت از بدن در برابر مواد سرطان زا و سموم محافظت می کند.

کاهش دهنده فشار خون است.

شکلات، ماده شیمیایی به نام دوپامین در مغز تولید می کند که احساس خوبی به وجود می آورد. کاهش تولید دوپامین با بروز اختلال مغزی مانند بیماری پارکینسون ارتباط دارد. مصرف مواد غذایی که در تولید دوپامین نقش دارد، در پیش گیری از این بیماری موثر است.

کاکائو، کلسترول مضر را کاهش و کلسترول مفید را افزایش می دهد.

کاکائو و شکلات تلخ از کلیه ها در برابر بیماری محافظت می کند.

مصرف شکلات حاوی میزان بالای کاکائو، میزان آندورفینز را که مسکن طبیعی بدن است افزایش می دهد؛ در نتیجه با مصرف شکلات تلخ، درد کاهش پیدا می کند.

admin بازدید : 198 پنجشنبه 14 شهریور 1392 نظرات (0)

نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد، کاکائو برای حفظ سلامت مفید است.

به نقل از روزنامه خراسان ؛ بعضی افراد از خوردن شکلات امتناع می کنند زیرا می پندارند که این ماده غذایی ناسالم و چاق کننده است در حالی که شکری که به آن افزوده می شود، مضر است. پودر کاکائو که از دانه کاکائو به دست می آید، بسیار مغذی است.

کاکائو و شکلات تلخ سرشار از منیزیم ماده معدنی است که برای حفظ سلامت قلب و بیش از ۵۰۰ عملکرد بدن از جمله عملکرد عضله ضروری است.

مصرف شکلات تلخ حاوی کاکائو، خطر بروز حمله قلبی را کاهش می دهد.

گیاه کاکائو حاوی ماده مغذی به نام «پروآنتوسیانین» است. این فیتونوترینت از بدن در برابر مواد سرطان زا و سموم محافظت می کند.

کاهش دهنده فشار خون است.

شکلات، ماده شیمیایی به نام دوپامین در مغز تولید می کند که احساس خوبی به وجود می آورد. کاهش تولید دوپامین با بروز اختلال مغزی مانند بیماری پارکینسون ارتباط دارد. مصرف مواد غذایی که در تولید دوپامین نقش دارد، در پیش گیری از این بیماری موثر است.

کاکائو، کلسترول مضر را کاهش و کلسترول مفید را افزایش می دهد.

کاکائو و شکلات تلخ از کلیه ها در برابر بیماری محافظت می کند.

مصرف شکلات حاوی میزان بالای کاکائو، میزان آندورفینز را که مسکن طبیعی بدن است افزایش می دهد؛ در نتیجه با مصرف شکلات تلخ، درد کاهش پیدا می کند.

admin بازدید : 186 پنجشنبه 14 شهریور 1392 نظرات (0)

این ترافل های خوشمزه و خوش منظره برای هر مناسب و مهمانی مناسبند. حتی می توانید آنها را هدیه ببرید، چون این ترافل ها ذاتاً مجلسی و شیک هستند!

این ترافل های خوشمزه و خوش منظره برای هر مناسب و مهمانی مناسبند. حتی می توانید آنها را هدیه ببرید، چون این ترافل ها ذاتاً مجلسی و شیک هستند!

admin بازدید : 102 پنجشنبه 17 مرداد 1392 نظرات (0)

می‌گویند مصرف بیش از حد قند و شکر هزار مرض را با خود به همراه می‌آورد تا جایی که قند را به عنوان «سم شیرین» می‌شناسند! اما براساس آخرین آمار موجود که متعلق به سال 1388 است، ایرانی‌ها سه برابر میانگین جهانی شکر می‌خورند!

admin بازدید : 164 پنجشنبه 17 مرداد 1392 نظرات (0)

اولین افرادی که نخستین همبرگر تولید شده در آزمایشگاه را مزه کرده اعتقاد دارند که این گوشت شبیه همبرگر بود بوی همبرگر می داد و تقریبا مزه همبرگر داشت.

 نخستین گوشت تولید شده در آزمایشگاه دیروز دوشنبه 14 مرداد ماه در لندن پخته و سرو شد.

admin بازدید : 311 شنبه 12 مرداد 1392 نظرات (0)

گویند در روم باستان دکه‌های فروش نان و زیتون وجود داشته‌اند. در شرق آسیا مغازه‌هایی بوده‌اند که رشته فرنگی آماده می‌فروختند. در خاورمیانه از سال‌های دور دکه‌های فروش فلافل دایر بوده‌اند.

 

در کشورهای غرب افریقا نیز از قدیم بروشت می‌فروختند که نوعی کباب چوبی است.

1. فست فود به‌شکل امروزی در هفتم جولای1912 در آمریکا متولد شد. در این روز رستورانی به‌نام«اتومات» در نیویورک افتتاح شد. آن‌ها غذاهای آماده را در محفظه‌های گرم کننده‌ی شیشه‌ای قرار می‌دادند و مشتریان از طریق دستگاه‌‌های سکه‌ای اقدام به خرید آن‌ها می‌کردند. بالای در ورودی رستوران‌های اتومات نوشته بود:«ما کار مادران را کم کرده‌ایم.»

admin بازدید : 130 شنبه 12 مرداد 1392 نظرات (0)

همه از خواص و فواید عسل می‌گویند و این روزها به دلیل گرانی و استقبال بسیار از این ماده غذایی، متاسفانه عسل‌های تقلبی زیادی هم در بازار پیدا می‌شود...

 

اما شما چگونه می‌توانید عسل اصل و خوب را از عسل تقلبی تشخیص بدهید؟ روش‌های زیادی که در حقیقت به افسانه شباهت دارد، در این‌باره شنیده می‌شود. مثلا می‌گویند اگر عسل شکرک بزند، تقلبی است یا اینکه رنگش باید کهربایی باشد یا اینکه اگر آن را در ظرف بریزیم، نباید رشته‌اش قطع شود، اما باید گفت که هیچ کدام از این روش‌ها، برای تشخیص عسل اصل از تقلبی، جواب نمی‌دهد.

عسل طبیعی و خالص، اصلا باید شکرک بزند. آنزیم‌ها و قند موجود در عسل باعث شکرک زدن آن می‌شود. اجسام خارجی از قبیل ذرات موم، گرده گل یا حتی گرد و غبار می‌توانند به‌عنوان هسته تبلور باشند. شاید بتوان گفت که عسل طبیعی و خالص را فقط می‌توان در آزمایشگاه‌های مواد غذایی از انواع تقلبی تشخیص داد.

تقلب در ساخت عسل به روش‌های متنوعی انجام می‌شود به صورتی که حتی اگر شما را بالای سر یک کندوی عسل هم بردند، باز هم نمی‌توانید مطمئن باشید عسل‌های روی شبکه موم‌های این کندوها تقلبی است یا اصل. یک روش تقلب در ساخت عسل این است که مواد گلوکزی را در آب و شیره گیاهان حل می‌کنند و به‌صورت عسل درمی‌آورند. راه دیگر این است که به جای گیاهان، زنبورها را با آب قند تغذیه ‌کنند. این عسل در آزمایشگاه به علت درصد بالای ساکاروزی که دارد، قابل‌تشخیص است، اما در مغازه‌های عسل‌فروشی تقریبا غیر ممکن.

یکی از روش‌های کمی مطمئن برای شناخت عسل خوب، این است که آن را داخل یک لیوان آب سرد بریزید. اگر قطره‌های عسل حل نشدند و ته لیوان ته‌نشین شدند، عسل اصل است، اما اگر عسل در آب حل و ذرات آن به صورت رشته‌هایی در آب ناپدید شدند، احتمال اینکه آن عسل تقلبی باشد بیشتر است.

admin بازدید : 199 شنبه 12 مرداد 1392 نظرات (0)

این روزها با وجود گلخانه‌ها و گسترش وسایل حمل و نقل در هر فصلی مواد غذایی مختلف در دسترس مردم قرار می‌گیرد. برای همین شاید کمتر پیش بیاید که فکر کنیم این مواد غذایی از کجا می‌آیند و یا زادگاهشان کجا بوده است.

 

اگر می‌خواهید با مهد چهار ماده‌ غذایی آشنا شوید با ما همراه باشید:

admin بازدید : 99 شنبه 12 مرداد 1392 نظرات (0)

مطالعات نشان می دهند که یکی از مواد موجود در پودر کاکائو اثری مشابه فلوراید دارد و این ماده را پس از استخراج می توان به جای فلوراید مورد استفاده قرار داد.

مطالعات نشان می دهند که یکی از مواد موجود در پودر کاکائو اثری مشابه فلوراید دارد و این ماده را پس از استخراج می توان به جای فلوراید مورد استفاده قرار داد.

در این تحقیق که در امریکا انجام شد، مشخص گردید یک ماده استخراج شده از پودر کاکائو که به طور طبیعی در شکلات ها و سایر فرآورده های آن وجود دارد، جایگزین مناسبی برای فلوراید موجود در خمیر دندان ها به شمار می رود. این ماده نقش موثری در استحکام مینای دندان ها و پیشگیری از پوسیدگی دندان ایفا می کند.

متخصصان معتقدند که اگر پودر کاکائو به تنهایی و بدون شکر مورد استفاده قرار گیرد، به سلامت دندان ها کمک می کند.

فلوراید یکی از مواد معدنی موجود در طبیعت است که موجب افزایش مقاومت نسج دندان در برابر پوسیدگی و کاهش پتانسیل ایجاد پوسیدگی در پلاک دندانی می شود.

admin بازدید : 167 شنبه 12 مرداد 1392 نظرات (0)

محققان هشدار دادند: تخم مرغ خام موجود در خمیر شیرینی می‌تواند باعث بیماری شود.

 

متخصصان می‌گویند: خوردن مقدار کمی و یا حتی چشیدن خمیر شیرینی و یا بیسکویت خام می‌تواند برای شما خطر بزرگی را به همراه داشته باشد.
 
محققان معتقدند: تخم مرغ خامی که اغلب در خمیرهای شیرینی و یا بیسکوئیت وجود دارد، ممکن است حاوی باکتری‌هایی باشد که می تواند شما را بیمار کند.
 
با توجه به این که پخت شیرینی و بیسکوئیت یک فعالیت جالب و سرگرم کننده برای تعداد زیادی از افراد است، آکادمی تغذیه و رژیم های غذایی این پیشنهادات را برای پخت مطمئن و سالم به همه ارائه می دهد:
 
- هرگز خمیر خام شیرینی و یا بیسکوئیت را مزه نکنید و نخورید.
 
- هرگز قاشق یا کاسه که شامل خمیر خام شیرینی و یا بیسکوئیت است را نخورید.
 
- قبل از آنکه شیرینی‌های خود را بچشید، مطمئن شوید که همه قسمت‌های آن و همچنین داخل آنها پخته شده باشد.
 
- هنگامی که می خواهید شیرینی‌ها یا بیسکوئیت‌های خود را پخت کنید، دست‌های خود را قبل از شروع بشویید، همچنین پس از دست زدن به تخم مرغ خام و بعد از آن که کارتان تمام شد، دستهایتان را بشویید.

 

ایسنا

admin بازدید : 167 شنبه 12 مرداد 1392 نظرات (0)

کارشناس تغذیه دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه «‌امروزه کره گیاهی یا مارگارین به دلیل اینکه دارای چربی‌های چند غیر اشباعی بوده و فاقد کلسترول است جایگزین مناسبی برای کره حیوانی شناخته شده است» زیرا کره گیاهی حاوی اسیدهای چرب ترانس است.»وی گفت:«کره حیوانی محصولی لبنی است که از شیر یا خامه تهیه می‌شود و از چربی و پروتئین شیر و آب تشکیل می‌گردد .

admin بازدید : 122 پنجشنبه 10 مرداد 1392 نظرات (0)

"گرگور ردمن"، 18 سال سن دارد و علاقه اش به ماکارانی و نودل باعث شده است غذای دیگری را امتحان نکند و تنها از این خوراکی مصرف کند و غذاهای دیگر را نوعی سم برای بدنش می داند.

ماکارونی ،  پاستا و نودل از جمله خوراکی هایی هستند که افراد زیادی در دنیا به آن علاقمند هستند. این خوراکی ها همگی تقریبا شبیه به هم هستند اما اختلاف های جزئی در آن وجود دارد. 

"گرگور ردمن"، 18 سال سن دارد و علاقه اش به ماکارانی و نودل باعث شده است غذای دیگری را امتحان نکند و تنها از این خوراکی مصرف کند و غذاهای دیگر را نوعی سم برای بدنش می داند. 

او از بیماری خاصی به نام "ترس از خوراکی" رنج می برد و این موضوع باعث شده است که تنها از نودل‌ها به عنوان غذای اصلی استفاده کند. او می گوید من از میوه ها بسیار زیاد و بیش از حتی مارها می ترسم. "باشگاه خبرنگاران"

او هفته ای 5 بسته در سایز بزرگ مصرف می کند و البته تنها از طعم مرغ آن استفاده می کند ولی نکته دیگری که باید اشاره کنیم وزن او است که با اینکه همیشه کربوهیدرات مصرف می کند بسیار لاغر است. 



با جمع بسته نودل هایی که او سالانه مصرف می کند به این نتیجه رسیده اند که او سالانه 50 کیلومتر نودل و ماکارونی مصرف می کند. این میزان مصرف بیماری های بدن او را نیز افزایش داده است چرا که ویتامین های لازم به او نمی رسد. 

پزشکان به او گفته اند که سلامت بدن او به مانند یک پیرزن 80 ساله شده است و بیماری های مختلفی از ضعف های عضلانی تا بیماری های دستگاه گوارش در کمین او هستند. 

admin بازدید : 127 پنجشنبه 10 مرداد 1392 نظرات (0)

دانه هندوانه از طریق هند وارد ایران شده و نام هندوانه از ترکیب (هند + دانه) به معنای میوهای که از هند آمده یا دانه آن از هند آمده است.

هندوانه، نام میوه ای تابستانی که از دیرباز توسط انسان کاشت میشود و چون پرآب و شیرین بوده، موارد استفاده فراوانی داشته است.

اولین آثار یافت شده از مصرف هندوانه بر روی سنگهایی در مصر در زمان فراعنه حجاری شده است. اما کاملا معلوم نیست که مصریان قدیم هندوانه و نحوه مصارف مختلف آن را میشناختند یا خیر؟

admin بازدید : 115 پنجشنبه 10 مرداد 1392 نظرات (0)

وقتی هوا گرم می‌شود خوردن غذاهای ساده و سبک حاضری هم دلچسب‌تر می‌شود.

نان و پنیر و هندوانه، نان و پنیر و انگور، آب دوغ خیار، ماست و خیار و... از غذاهایی است که به حرارت طبخ نیازی ندارد، طبع خنکی دارد، زود حاضر می‌شود و خیلی از خانواده‌ها در وعده شام که باید غذای ساده‌تری بخورند از آن استفاده می‌کنند.

این غذای سالم خودمانی، نه عوارض گوارشی دارد، نه ضرری به قلب می‌رساند و نه در میانه شب نفس ما را در سینه حبس می‌کند.

تازه حسن دیگری هم دارد و آن این که بعد از یک خواب شیرین شبانه، صبح گرسنه از خواب بلند می‌شویم و با اشتها به دور همان سفره پرمهر می‌نشینیم. بنابراین برای آن که از مزیت‌های یک غذای سبک حاضری بیشترین نفع را ببرید به شما آب دوغ خیار را پیشنهاد می‌کنیم.

آب دوغ خیار اشتها را باز می‌کند

آب دوغ خیار غذایی ساده، سالم و سبک است که براحتی هضم می‌شود و به علت طبع خنکی که دارد، عطش را رفع می‌کند و از خستگی و رخوت ناشی از گرمی هوا می‌کاهد.

به موجب آن که در تهیه این غذای حاضری مواد مغذی متعددی به کار رفته در وعده ناهار یا شام می‌تواند انرژی از دست رفته شما را تامین می‌کند.

این غذا از ترکیب ماست یا دوغ، خیار رنده شده، گردو و کشمش، انواعی از سبزی‌های تازه همچون ریحان، ترخون، نعنا و تربچه به همراه یخ و نان تهیه می‌شود. البته برخی خانواده‌ها از خامه نیز در این غذا استفاده می‌کنند.

این غذا به علت داشتن ماست، تامین‌کننده کلسیم و پروتئین بدن است و به دلیل دارا بودن منیزیم، مصرف آن در وعده شام می‌تواند به رفع بی‌خوابی‌های شبانه کمک کند. افراد با فشارخون بالا یا افرادی که طبع گرم و کبد تنبلی دارند، بهتر است در این غذا از ماست یا دوغ ترش استفاده کنند.

 

 

ایسنا

admin بازدید : 184 پنجشنبه 10 مرداد 1392 نظرات (0)

گیلاس از میوه‌های کوچک هسته‌دار است که شکل آن کروی و دارای دمی بلند و یا کوتاه است.

نام علمی گیلاس (Prunus avium) و از خانواده‌ی (Rosaceae) است. درخت گیلاس بدون خار و دارای میوه‌ی گوشت‌دار و محتوی یک هسته است. 

گوشت میوه گیلاس یا خیلی لطیف و یا سفت و آبدار و شیرین به رنگ زرد سفید و یا زرد قرمز یا سیاه است. گیلاس سرشار از املاح معدنی است. 

admin بازدید : 107 پنجشنبه 10 مرداد 1392 نظرات (0)

موسس «بنیاد تحقیقات و درمان چشایی و بویایی»، مدعی است که طعم‌های برخی از بستنی‌ها نشان‌دهنده شخصیت‌های افراد است.

دکتر الن هیرش، در تحقیقاتش دریافت اشخاصی که در امریکا بستنی RainboSherbet را ترجیح می‌دهند، بدبین و آن‌هایی که بستنی Rocky Road را دوست دارند، شنوندگان خوبی هستند.

همچنین آن دسته از افرادی که طعم وانیلی را ترجیح می‌دهند، احتمالا ایده‌آل‌گرا و آنی هستند؛ این در حالی است که طرفداران بستنی شکلاتی دارای شخصیت دراماتیک گزارش شده‌اند و طرفداران بستنی Praline ‘n نیز حامی و دارای خصلت‌های عاشقانه هستند.

رونالد ریگان، رییس‌جمهور وقت آمریکا در سال 1984 ، ماه جولای را به عنوان «ماه ملی بستنی» و سومین یکشنبه این ماه را به عنوان «روز ملی بستنی» معرفی کرد.

وی بستنی را به عنوان ماده‌ای لذیذ و مغذی توصیف کرد که 90 درصد از آمریکایی‌ها به آن علاقه وافری دارند.

وی در بیانیه‌ای از تمامی مردم کشورش خواست که این مراسم‌ را با مناسبت‌های درخور جشن بگیرند.

امسال، روز ملی بستنی در امریکا 21 جولای عنوان شده است.

 

ایسنا

admin بازدید : 204 پنجشنبه 10 مرداد 1392 نظرات (0)

خوراکی ها اقسام متفاوتی در دنیا دارند به همین علت می تواند نمونه های مختلفی از آن ها را در تمام دنیا پیدا کرد. در میان خوراکی های رنگارنگ و خوشمزه برخی دارای خاصیت یا ویژگی های منحصر به فردی هستند که آن ها را وارد دنیای عجایب می کند.

 روزانه سه وعده غذا می خوریم که هر کدام آن ها می تواند طعم و رنگ خود را داشته باشد. این خوراکی ها معمولا ساده و سالم هستند. در هر کجای دنیا نیز مردم از خوراکی استفاده می کنند اما در میان همه خوراکی ها تعدای منحصر به فرد هستند و نمی توان از کنار آن ها به راحتی عبور کرد زیرا این خوراکی ها از جمله عجیب ترین و جالب ترین خوراکی های دنیا هستند. 

admin بازدید : 234 پنجشنبه 10 مرداد 1392 نظرات (0)

رییس مرکز طرح های کلان معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری گفت: سامانه پرتودهی گاما به محصولات کشاورزی تا پایان امسال در شهرکرد به بهره برداری می رسد .با استفاده از این سامانه ماندگاری محصولات کشاورزی تا حداکثر سه ماه افزایش می یابد.

یکی از کاربردهای فناوری هسته ای در پرتودهی محصولات کشاورزی برای افزایش ماندگاری آنهاست. 
در این روش محققان محصولات کشاورزی را در مقابل مقدار دقیق و معینی از پرتوهای یون ساز قرار می دهند؛ پرتوهای یون ساز می توانند میکروارگانیسم ها از جمله باکتری ها را نابود کنند و ماندگاری محصولات کشاورزی را تا سه ماه افزایش دهند. 
دکتر غلامحسین رحیمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: طرح کلان ملی فناوری و نوآوری طراحی، ساخت و راه اندازی سامانه پرتودهی صنعتی چند منظوره گاما به منظور پرتودهی محصولات کشاورزی و استریلیزه کردن تجهیزات پزشکی در حال اجراست . 
وی افزود: در فازاول این طرح، راه اندازی دو سامانه پرتودهی به ترتیب در شهرستان های بناب و شهرکرد تعریف شده است. 
رحیمی خاطرنشان کرد: سامانه پرتودهی بناب توسط سازمان انرژی اتمی و سامانه پرتودهی شهرکرد توسط بخش خصوصی ساخته خواهد شد. 
وی گفت: با توجه به روند پیشرفت طرح مذکور و برای نخستین بار، حداقل یک سامانه پرتودهی در سال جاری در کشور به بهره برداری خواهد رسید. 
رییس مرکز طرح های کلان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایجاد چنین سامانه هایی در کشور را آغازگر تحولی مناسب در عرضه حفظ محصولات کشاورزی عنوان کرد و گفت: با استفاده ازاین سامانه ها می توان محصولات کشاورزی را با ماندگاری بیشتر عرضه کرد. 

وی افزود: یکی از ضررها و خسران های موجود در حوزه کشاورزی ضایعات بالا در اثر ماندگاری میان مدت محصولات است؛ به طوری که محصولات کشاورزی بعد از تولید علاوه بر این که می بایست درسردخانه ها قرار گیرند، که این خود صرف هزینه بالایی را به دنبال دارد؛ گاه با مواد شیمیایی سعی در حفظ آن می شود. درحالیکه با پرتودهی این محصولات، بقا و ماندگاری آن ها در دمای محیط افزایش می یابد.

 

ایرنا

admin بازدید : 90 پنجشنبه 10 مرداد 1392 نظرات (0)

قند اعتیاد آورتر از هروئین!

 

پژوهش‌های جدید نشان می‌دهد، اثر اعتیادآوری مصرف قند بسیار بیشتر از هروئین است.

 درحالی که محققان نسبت به خطر افزایش وزن و دور کمر در اثر مصرف بیش از حد مواد غذایی چرب هشدار می دهند، مقادیر بالای قند در موادی مانند غلات و ماست می توانند در دراز مدت باعث بروز بیماری های مختلف شوند.

مواد غذایی که دارای مقادیر زیاد قند تصفیه شده هستند، خطر دیابت را افزایش داده و روند پیری را تسهیل می‌کنند و با کاهش سطح انرژی بدن، منجر به بروز چاقی فرد می‌شوند.

تأثیرات مضر قند بر هورمون های بدن را می توان در افزایش چشمگیر تعداد افراد چاق، بیماران دیابتی، مبتلایان به سندرم متابولیک و بیماران قلبی- عروقی مشاهده کرد.

کارشناسان میزان وابستگی افراد به قند را مانند وابستگی یک فرد معتاد به مواد مخدر تشبیه کرده و اثرات اعتیادآوری مصرف شکر را بیش از هروئین و کوکائین توصیف می کنند.

 

 ایسنا

admin بازدید : 98 پنجشنبه 10 مرداد 1392 نظرات (0)

لیکوپن در بسیاری از میوه ها وجود دارد، اما غلظت و تراکم آن در گوجه فرنگی بسیار زیاد است.

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: پژوهشگران طی بررسی‌های گوناگون نشان داده‌اند که لیکوپن موجود در گوجه فرنگی مخصوصا گوجه فرنگی پخته شده (رب) تاثیر محسوسی در جلوگیری از بروز سرطان پروستات که یکی از سرطان‌های شایع در بین مردان است را دارد.

آنچه درباره رب گوجه فرنگی نمی دانید

نسرین علیزاده افزود: گوجه فرنگی حاوی مقادیر فراوانی از رنگدانه‌ها به نام لیکوپن است که این رنگدانه علاوه بر خواص آنتی اکسیدانی، رنگ قرمز گوجه فرنگی را موجب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه لیکوپن در بسیاری از میوه ها وجود دارد، اما غلظت و تراکم آن در گوجه فرنگی بسیار زیاد است، ادامه داد: دانشمندان نشان داده‌اند که گوجه فرنگی پخته شده، می تواند در مقابل سرطان پروستات، سرطان سینه وهایپرپلازی خوش خیم پروستات در مردان تا حد بسیار بالایی نقش پیشگیری کننده داشته باشد.

علیزاده با بیان اینکه بر اساس تحقیقات صورت گرفته، تاثیرات لیکوپن برای جلوگیری و از بین بردن سلول‌های سرطانی در بدن، در محصولات مختلف گوجه فرنگی متفاوت است، اظهار داشت: تحقیقات نشان داده است که ماده رنگی لیکوپن می تواند سبب آهسته شدن رشد و حتی از بین بردن سلول های ناهنجار و سرطانی شود.

به گفته وی لیکوپن رشد و سرعت تکثیر سلول‌های سرطانی را به حد قابل توجهی کاهش می دهد.

وی به وجود سطوح گوناگونی از ریز مغذی‌ها در گوجه فرنگی اشاره کرد و افزود: نتایج تحقیقات دانشمندان نشان داده که رب و دیگر محصولات بدست آمده از گوجه فرنگی در مقایسه با گوجه فرنگی خام، تاثیر بیشتری از نظر قدرت آنتی اکسیدانی دارد.

وی تاکید کرد: پخته شدن گوجه فرنگی باعث از میان برداشته شدن دیواره سلول و بافت های آن شده و موجب رهایی بیشتر ماده لیکوپن می شود.

به نقل از شبکه خبری صنایع غدایی ایران

admin بازدید : 112 پنجشنبه 10 مرداد 1392 نظرات (0)

گسترش برند حلال تا راه اندازی "گوگل حلال"

به گزارش فودنا و به نقل از رسانه های پاکستانی ، یک موتور جستجوی اسلامی، که محتوای یافته‌ها را بر مبنای شعائر اسلامی و قانون شریعت فیلتر می‌کند، برای استفاده کاربران مسلمان راه‌اندازی شده است.

این گزارش می‌افزاید که یک سامانه گزینشی خاص، محتوای ممنوع را از نتایج یافته‌ها حذف می‌کند؛ پورنوگرافی، برهنگی، همجنسگرایی، دوجنسگرایی، قمار و موضوعات ضد اسلامی  از جمله مواردی است که از نتایج حذف می‌شوند.

در بیانیه ای که در همین ارتباط در اختیار مطبوعات پاکستانی قرار گرفته توضیح داده شده که گروهی متشکل از «کارشناسان اینترنتی» از سراسر جهان به مدت چندین سال بر روی این پروژه فعالیت کرده‌اند. در ادامه این متن تصریح شده که دلیل ارائه چنین موتور جستجویی برآمده از نیاز دو میلیارد مسلمان سراسر جهان است که نگران محتوای عرضه شده از طریق اینترنت به فرزندانشان و حتی خودشان هستند.

همچنین اعلام شده که این سامانه به طور مداوم در حال به روزگردانی است و به گونه‌ای طراحی شده که به فرهنگ مسلمانان احترام می‌گذارد.

از قابلیت‌های ارائه شده در موتور جستجوی اسلامیِ «گوگل حلال» به این موارد می‌توان اشاره کرد:

 گزینش کُلی موضوعی: مسدود سازی نتایج جستجو در موضوع ‌های مختلف.

فهرست سایت‌های ممنوعه: قابلیت تهیه فهرست سیاهی از سایت‌هایی که قرار نیست در نتایج یافته‌ها گنجانده شوند.

گزینش پیوندها: صفحه‌ها و لینک های درون سایت، بلاگ یا سخنگاهی (فروم) ویژه را حذف می‌کند.

کلیدواژه‌های حرام: فهرستی از کلیدواژه‌ها را آماده می‌کند که اجازه جستجو در اینترنت را نخواهند داشت.

دکمه گزارش: به کاربران اجازه می‌دهد که هر زمان در اینترنت به «محتوای حرام» برخوردند، مدیر «گوگل حلال» را خبردار کنند.

گزینه فقط از کشور خاص مثلا پاکستان: گزینه‌ای است که یافته‌ها را به مطالب درون کشوری خاص محدود می‌کند.

سازندگان موتور جستجوی حلال می‌گویند امیدوارند که این ابزار به محبوب‌ترین گزینه در میان جوامع مسلمان تبدیل شود.

سازمان حلال جهانی ضمن ارج نهادن به چنین ساز و کارهائی، از اقدامات شتابزده ای که به نتایج عکس بیانجامد پرهیز می دهد. ایجاد آسودگی والدین و اولیای تربیتی برای ورود فرزندانشان به جهان اینترنت قابل درک است و باید اقداماتی صورت داد ولی سپردن چنین اختیار گزینشی نباید در دست کسانی باشد که صلاحیت های فرهنگی و نگرشی بین المللی را دارا باشند تا افراد در حصارهای تنگ نگرش های محدود قرار نگیرند.

درباره ما
این وبسایت متعلق به دانشجویان دانشگاه پیام نور می باشد. این وبسایت در نظر دارد مطالب مهم روز را در این وبلاگ قرار دهد.لطفا" نظرات وپیشنهادات وانتقادات خود را با ما در میان بگذارید. ایمیل مدیر وبسایت: sohave1392@gmail.com
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    آمار سایت
  • کل مطالب : 144
  • کل نظرات : 13
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 39
  • آی پی امروز : 26
  • آی پی دیروز : 46
  • بازدید امروز : 38
  • باردید دیروز : 116
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 335
  • بازدید ماه : 1,068
  • بازدید سال : 6,565
  • بازدید کلی : 71,105
  • خرید آنلاین کارت شارژ با 20 درصد تخفیف
    تبلیغات