loading...
انجمن صنایع غذایی پیام نور سنندج
admin بازدید : 526 دوشنبه 09 اردیبهشت 1392 نظرات (0)

نقطه جوش:

تئوری:

مایعی را در یک ظرف سر بسته که هوای داخل آن تخلیه شده است را در نظر

بگیرید.مولکولهای مایع دائما در حال حرکت هستند و وقتی که به سطح مایع می رسند می

توانند از سطح مایع خارج شده و در فضای بالای آن قرار گیرند. این فعل وانفعال برگشت پذیر

می باشد زیرا مولکولهایی که به صورت مایع در آمده اند مجددا در اثر برخورد به یکدیگر یا در

اثر برخورد با جداره ظرف انرژی خود را از دست داده و وارد مایع می شوند. تا اینکه سیستم

به حالت تعادل جنبشی برسد یعنی اینکه در هر لحظه تعداد معینی از مولکولهای مایع

تبخیر می شوند ودر همان لحظه همان تعداد از مولکولهای تبخیر شده وارد محلول            

می شوند.

درباره ما
این وبسایت متعلق به دانشجویان دانشگاه پیام نور می باشد. این وبسایت در نظر دارد مطالب مهم روز را در این وبلاگ قرار دهد.لطفا" نظرات وپیشنهادات وانتقادات خود را با ما در میان بگذارید. ایمیل مدیر وبسایت: sohave1392@gmail.com
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    آمار سایت
  • کل مطالب : 144
  • کل نظرات : 13
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 39
  • آی پی امروز : 5
  • آی پی دیروز : 30
  • بازدید امروز : 22
  • باردید دیروز : 65
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 384
  • بازدید ماه : 1,117
  • بازدید سال : 6,614
  • بازدید کلی : 71,154
  • خرید آنلاین کارت شارژ با 20 درصد تخفیف
    تبلیغات