loading...
انجمن صنایع غذایی پیام نور سنندج
admin بازدید : 228 شنبه 12 مرداد 1392 نظرات (0)

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: خطر ابتلا به دیابت با خوردن بادام زمینی کاهش می‌یابد.

«نسرین علیزاده» ، با اشاره به این‌که بادام زمینی یک منبع خوب انرژی استف اظهار کرد: 100 گرم بادام زمینی 50 گرم چربی و 16 گرم کربوهیدرات دارد و در میان همه‌ی مغزهای آجیلی، بادام زمینی بیشترین مقدار پروتئین را دارد.

وی افزود: چربی‌های بادام زمینی از نوع چربی مفید برای بدن یعنی چربی‌های غیراشباع هستند و به‌طور کلی مصرف بادام زمینی برای سلامت عمومی بدن به خصوص مغز، سودمند است.

علیزاده با بیان این‌که مصرف بادام زمینی از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می‌کندف ادامه داد: این محصول سبب گشاد شدن رگ‌های بدن و تسهیل جریان خون می‌شود.

وی یادآور شد: اگر فرد حساسیت غذایی دارند در مصرف بادام زمینی زیاده‌روی نکنند هم‌چنین اگر سابقه‌ی تیرویید کم کار یا پرکار در خانواده وجود دارد باید در مصرف بادام زمینی به دلیل این‌که غده‌ی تیروئید را تحریک می‌کند، دقت کرد.

 

 

 

 

 

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
این وبسایت متعلق به دانشجویان دانشگاه پیام نور می باشد. این وبسایت در نظر دارد مطالب مهم روز را در این وبلاگ قرار دهد.لطفا" نظرات وپیشنهادات وانتقادات خود را با ما در میان بگذارید. ایمیل مدیر وبسایت: sohave1392@gmail.com
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    آمار سایت
  • کل مطالب : 144
  • کل نظرات : 13
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 39
  • آی پی امروز : 25
  • آی پی دیروز : 46
  • بازدید امروز : 30
  • باردید دیروز : 116
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 327
  • بازدید ماه : 1,060
  • بازدید سال : 6,557
  • بازدید کلی : 71,097
  • خرید آنلاین کارت شارژ با 20 درصد تخفیف
    تبلیغات